dimecres, 8 d’abril del 2020

GREIXONERA DE PASQUA


  Les greixoneres de pasqua són les postres típiques del dia de Pasqua de la zona de ponent de Mallorca.
  La greixonera és molt fàcil de fer, s'han de mesclar aquests ingredients, em sap greu però ho faig a ull, anau tastant fins que tengui un bon gust, el punt de dolç que a vosaltres vos agradi i textura de puding. Es posa tradicionalment dins una greixonera de test i després s'enforna a 180º aproximadament.

INGREDIENTS:

  • Llet
  • Sucre
  • Ous
  • Restes d'ensaïmada, coca, bescuits, magdalenes, galletes,... Poden ser fortes del dia o dies anteriors.
  • Canyella
  • Ratlladura de llimona

Greixonera de test típica per fer la greixonera de Pasqua.

Hem trobat una recepta per internet i hem fet aquestes fitxetes:



 Per a aquesta darrera fitxa ens fixarem amb la inicial, que està destacada en vermell.

Na Vega ha fet aquest postre.

I en Luis ha fet bunyols i "torrijas".




Quina pintassa tot!
Som una classe d'excel·lents cuiners!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada